Stine Oksvold Design

Stines Strikkeskole på 1-2-3!


Lær å strikke mens du sitter i din egen stue! Dette enkle steg-for-steg strikkekurset tar deg med gjennom et helt strikkeprosjekt.


Har du prøvd å lære deg å strikke, men gir opp hver gang du gjør en feil? Stopper det opp for deg om du kommer til noe du ikke forstår? Kanskje synes du det er en utfordring å lese og forstå strikkeoppskrifter?
Jeg forstår godt hvordan det er å ikke mestre noe. Det er frustrerende, og spesielt om man ikke har noen man kan be om hjelp.
Om du kjenner deg igjen har jeg gladnyhet til deg! Stines Strikkeskole på 1-2-3 er et nettkurs som tar deg med fra første maske, til siste tråd er festet! I tillegg vil du få hjelp om du står fast slik at du kan komme deg videre og endelig fullføre ditt første ordentlige strikkeprosjekt. 

Velkommen skal du være :)

Hvordan foregår kurset

 • Strikkekurset foregår på nett, og vi skal kose oss gjennom et  helt strikkeprosjekt sammen.

 • Du får tilgang på hele kurset med en gang du betaler.

 • Tilgang til kurset i 1 år så du kan ta det i ditt eget tempo, og flere ganger om du vil!

 • Lukket facebookgruppe sammen med flere nybegynnere hvor Stine er tilgjengelig for deg, og du kan stille spørsmål og få den hjelpen du trenger. 

Hva inneholder kurset

 Modul 1:

Her dykker vi inn i en spennende verden av garn, pinner og utstyr. Her vil du få den kunnskapen du trenger for å kunne forstå hva du skal se etter når du kjøper garn! Vi kjøper garn og det vi trenger, og selvfølgelig starter vi opp med den første delen av prosjektet.

 

Modul 2

Nå kommer vi ordentlig i gang med strikkinga. Her vil du lære nye strikketeknikker og vi fortsetter med tolking av oppskrift.

 

Modul 3

Her lærer vi forskjellige måter å felle og å øke på, og vi strikker faktisk ferdig hele prosjektet. Nå kan man begynne å glede seg til å se det ferdige resultatet!

 

Modul 4

Dette er en monteringsmodul. Vi skal montere, feste tråder og vaske genseren. Og da er det bare å stolt vise frem den ferdige strikkagenseren, som du faktisk har laget helt selv!

 

Og i tillegg til disse modulene har jeg laget en ekstra modul jeg har valgt å kalle KRISE-SIDA! Her vil du finne videoer med de vanligste fellene å gå i og hvordan man kommer seg ut av dem!

 

 

Video

Kurset består av videoer som tar deg med steg-for-steg gjennom et helt prosjekt, fra første maske til siste tråd er festet. Alt er godt forklart og enkelt å forstå.

PDF-filer

PDF-filene gir deg det du trenger av informasjon, og gjør deg rustet til å virkelig knekke strikkekoden.

Facebook

Du vil få tilgang til en facebookgruppe hvor du kan stille spørsmål hvis det er noe du lurer på underveis. Her er det flere nybegynnere som også deler sin strikkereise, og vi støtter opp om hverandre hele veien. Stine er tilgjengelig for spørsmål og vil hjelpe deg slik at du kommer deg videre om du står fast.


Du vil også lære...

...hvordan du skal lese og forstå strikkeoppskrifter! Dette vet jeg at mange sliter med, og derfor bryter jeg det helt ned for deg, og forklarer det på en enkel måte.


Det vi skal strikke på kurset:

I kurset skal du lære å strikke denne genseren som jeg har valgt å kalle "Nybegynnergenseren". Det er en skikkelig god-genser som passer både til gutt og jente, og finnes i størrelsene 0-3 måneder og opp til 6 år. 

 

Dette strikkekurset passer perfekt for deg som:

 • Ønsker å lære å strikke på en enkel og overkommelig måte.
 • Digger å kunne lære mens du sitter i sofakroken.
 • Elsker det å kunne ta det i eget tempo, når det måtte passe deg.
 • Drømmer om å kunne strikke nydelige plagg til deg selv eller andre.
 •  Alltid har beundret dem som får det til, men aldri trodd du kunne klart det selv.
 • Føler at du trenger noen som kan hjelpe deg underveis.

Strikkekurset passer ikke for deg som:

 • Ikke liker å lære via video.
 • Allerede føler at du mestrer grunnleggende strikking.

Strikking er for meg en stor glede i hverdagen. Det er her jeg får utløp for min kreative siden. Mye har kommet og gått i livet mitt, men strikkinga har alltid vært der for meg. Det å få en idé for så å sette den på pinnen og se at det skapes gir meg en følelse av motivasjon og inspirasjon. Å kunne dele av dette er min store drøm. Derfor har jeg laget dette kurset, for nettopp deg som kjenner at du ønsker det samme.

Om du ikke vet hvem jeg er:

Jeg heter Stine Oksvold og har vært ivrig strikker siden jeg var 6 år. Jeg er utdannet lærer, helhetsterapeut og har jobbet i garnbutikk i 7 år. Jeg vet at det finnes mange frustrerte nesten-strikkere der ute. Er du en av dem, kan jeg hjelpe deg!


Hva sier folk om dette kurset?

Rita Kårstein:

Kurs jeg kan anbefale på det sterkeste. Stine er veldig flink til å lære bort. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle klare å strikke en genser. Men det gjorde jeg. Takk til deg Stine og ditt kurs. Har fått strikke dilla. :) Og jeg håper du kommer med flere kurs fremover.

 

 

Les flere referanser

Betalingsalternativer

Du har 14 dagers angrefrist. Det vil si at om du finner ut innen 14 dager at dette ikke er noe for deg, refunderer jeg hele beløpet ditt.

ENGANGSBETALING

1950,-

Gå til betaling

DELBETALING

500,-

PR. MÅNED I 4 MÅNEDER.

Tilsvarer en totalpris på 2000,-

Gå til betaling

Spørsmål?

Har du spørsmål angående kurset? Send meg gjerne en mail: stineoksvolddesign@gmail.com